Şaguna, cel mai bun liceu braşovean

Conform site-ului AdmitereLiceu, Şaguna este cel mai bun liceu din judeţ. Calculul ia în seamă mediile de la admitere, mediile de la Bac şi numărul de olimpici. Pe locul doi e Meşotă, pe trei e “Info”, pe patru Unirea şi pe cinci LSN-ul. În topul naţional Şaguna e pe locul 20.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
etichete 

13 thoughts on “Şaguna, cel mai bun liceu braşovean

 1. aiurea! si hitler era jidan!

   • Sincer, elevii la care sunt acolo (si nu numai) sunt de bani gata. E vai de profesori, cand un mucos de 15 ani deschide gura. Nu mai exista RESPECT, nu exista ELITA! Totul se duce in jos. Nici Saguna, nici Mesota nu mai e ce a fost, iar vina apartine profesorilor in cea mai mare masura pentru ca au scapat gorilele din mana. Intreaba un elev din Saguna care vine cu Mercedes-ul S Klasse la scoala de cate ori a citit o carte si de cate ori a fumat “iarba”. Ai sa ramai fara glas.

   • Imi cer scuze pentru ineptia de mai sus. Am vrut sa zic nici saguna, nici mesota NU MAI SUNT ce au fost.

   • Nu e singura ineptie pe care ai scris-o… “elevii la care sunt acolo”? Si stai linistit ca nu vine nimeni cu S Klasse la scoala, si inca se mai citeste 🙂 normal ca s-au schimbat generatiile dar asta nu inseamna ca toti elevii care au ajuns la un liceu bun sunt “gorile”

 2. numai numele-i de el.dar deh cand invata fiica-sa lui Scripcaru acolo…

  • Poate nu ai fost atent. Topul e făcut în funcţie de mediile de la admitere, cele de la Bac si numarul de olimpic. Ce legatura are toata treaba asta cu Scripcaru?

 3. Offtopic: nu s-a incheiat votarea la “Infloreste Brasovul”? Desi nu a castigat favorita mea si as mai prelungi votarea ca poate, poate… 🙂

 4. Saguna este intradevar pe primul loc in Brasov dar sa va uitati si la tendinta 2009-2010.

 5. De cand Saguna e liceu de elevi de bani gata? Vorbiti fara sa cunoasteti. Interesati-va un pic de situatia materiala a elevilor si dupa aceea sa comentati.
  Si chiar daca ar fi, care este problema? Cat timp exista performanta, pot sa vina si cu elicopterul. Hai sa lasam frustrarea la o parte
  Din pacate nivelul scade treptat, insa vina nu este a profesorilor, ci a parintilor, care nu stiu sa-si educe copiii. Si nu stiu pentru ca si ei sunt niste neciopliti.

 6. Mai..eu anul asta am intrat la Saguna..sunt boboaca Sagunista si ma cam sperie…..mi-e frica sa nu raman corigenta la ceva…Doamne fereste..dar sper sa ma descurc….voi cum v-ati descurcat in primul an?:|