Un calduros “Connecting through WAN Miniport (PPPOE)” de la RDS in toata zona Astra

 

RDS & RCS este compania care respecta cu adevarat beneficiarii contractului de servicii internet.

Pe langa faptul ca RCS & RDS adauga o noua taxa pentru imbunatatirea serviciilor oferite, mai ofera si un mesaj calduros de primire – “Connecting through WAN Miniport (PPPOE)”, mesaj de intampinare care persista de 1 luna jumate in toata zona Steagu (poate termenul Astra nu le este familiar)!

De asemenea, relatiile cu clientii sunt cel mai impunator si profesional departament pe care o companie il poate avea. O sesizare telefonica nu este inregistrata niciodata, decat de la al doilea apel iar mult prea solicitatii tehnicieni sufera de contagioasa boala a rasului si a arogantei cand onoreaza un caz telefonic.

Cand suni la Customer Support parca suni la linia fierbinte – caci tensiunea iti creste vertiginos. Toata zona Astra se bucura de fiecare data, zilnic, cand este intampinata de acest mesaj PPPOE. Il admira si-l ovationeaza. Cu lacrimi de bucurie si imbujorati in obraji.

Lasand gluma la o parte, chiar si RDS & RCS recunoaste ca Vodafone Internet Mobile si Romtelecom sunt mai atractivi dpdv ale ofertelor si chiar si ei se gandesc sa migreze abonamentele.

Nu vreau sa mai povestesc cum cu o luna in urma acestei noi probleme am devenit cel mai fidel si bine intampinat client ce apelam la inlocuirea unui echipament defect.

Din punctul meu de vedere, daca Cuza era cu ocaua, RDS este cu luna! O luna defectiunea, o luna atentionarea problemei, o luna analiza, o luna identificarea si analizarea si o luna factura in avans platita. M-am obisnuit!

Si stiu ca si maine acest PPPOE o sa ma intampine si poimane si raspoimane!

RDS, te iubesc!

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

10 thoughts on “Un calduros “Connecting through WAN Miniport (PPPOE)” de la RDS in toata zona Astra

 1. Uitasem sa mentionez faptul ca daca folosesti varianta email-ului de contact pentru a face o sesizare catre RDS, este sinonim cu a-i scrie lui Santa Classe.

 2. Aceași problemă o am și eu, tot zona Astra, de acum două-trei săptămâni de când au început ploile. Cum plouă nu mai merge internetul, cablu și probabil nici telefonul.

 3. voua va raspunde cineva la 0368 / 400 401 ? eu sun de aproape o luna acolo cand am probleme si nu imi raspunde nimeni.
  Apropo, cei care vreti sa renuntati la RDS, chiar daca aveti semnat un contract cu ei, puteti s-o faceti chiar fara sa platiti despagubiri.
  http://stirileprotv.ro/stiri/social/o-noua-lege-ne-da-voie-sa-renuntam-la-abonamentul-telefonic-oricand.html

 4. De raspuns, raspund insa greu si cand raspunde, raspunde razand cu gura pana la urechi iar pe fundal se aud super crize de ras! N-au niciun stres …

 5. @radu, eu zic sa te muti. In zona mea nu-s probleme… :))

 6. Poți să încerci și 0368 400 402.

 7. Dar la Romtelecom cand nu a raspuns nimeni vreo 4 zile

 8. Aplaud extaziat imbunatatirea serviciului oferit de RDS! Oare sesizarile catre RDS trebuie portate Prin Brasov!?

 9. Probabil pana acu deja nu mai ai motive de aplauze :))…cat despre portarea problemelor de genul asta Prin Brasov, da…s-au mai intamplat lucruri bune in urma celor semnalate pe aici.