“Frichineli” pe Tărâmul Minunilor în Piaţa Sfatului cu Poşta Română şi TEX

Astăzi pe la ora 19.oo în Piaţa Sfatului era în plină desfăşurare o prea frumoasă manifestare de 1 iunie organizată de Poşta Română şi Grupul de presă Transilvania Expres. Când am ajuns prin zonă, prezentatoarea evenimentului tocmai invita pe scenă 10 copii pentru un concurs:

– Să vină pe scenă 10 copii pentru următorul concurs. Să vină 10 copii cu….cu….cu tricouri roşii.

Se găsesc cu chiu cu vai 10 copii îmbrăcaţi în roşu (că îmbrăcaţi în altceva ar fi fost dar nu erau eligibili pentru concurs) şi urcă pe scenă. Copiii se bucură mult că sunt pe scenă şi dansează. Intervine din nou prezentatoarea tunând şi fulgerând cu mapa de prezentare ridicată ameninţător:

– Vă potoliţi acolo? Vreţi să nu vă mai frichiniţi pe scenă?

Pe această cale, rugăm organizatorii să ne conjuge şi nouă verbul “a frichini” şi să ne explice dacă juniorii de pe scenă îl învăţaseră sau nu deja la şcoală. Ahhh…evenimentul s-a intitulat Tărâmul Minunilor.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

2 thoughts on ““Frichineli” pe Tărâmul Minunilor în Piaţa Sfatului cu Poşta Română şi TEX

  1. Uite ce am găsit pe forumul eva.ro apropo de acest cuvânt.

    “Angel, cand esti casatorita de mai multi ani iar sotul tau nu vrea de la tine decat o partida de frichineala, sigur te simti murdarita – asta daca te respecti ca femei, daca esti genul careia ii place una scurta, atunci te simti bine”

    link

    • Pai ce… Crezi ca prezentatoarei ii statea gandul la eveniment? 😛 Sau da… poate la alt eveniment. 🙂