Abia acum putem da Zoo în judecată

După incidentul cu leul din urmă cu două luni administraţia grădinii zoologice a anunţat că va înveli cu plasă de sârmă cuştile animalelor periculoase. Filmul de mai jos, postat pe youtube chiar pe 4 iunie, arată că nu s-a făcut asta. Bonus: un adminsitrator trage leul de coadă. (via Hoinarnet)

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
etichete 

18 thoughts on “Abia acum putem da Zoo în judecată

 1. Vrei sa zici ca omul este vinovat pentru ca se joaca cu animalul in fata copiilor?
  Te invit sa te uiti la pozele de aici http://www.minube.com/fotos/rincon/367
  Esti la 1m de orice animal, ideea e ca peste tot sunt ingrijitori , si persoane care au grija sa nu stresezi/enevezi animalele, deoarece acestea pot deveni agresive.
  Asadar, nu stiu de ce, dar eu am impresia ca atunci a fost vina acelui copil.

  • neK nu cred ca e cazul sa faca asta intr-o gradina Zoologica unde au existat astfel de incidente. Chiar şi dresorii de lei mai sunt muşcaţi câteodata.

   În privinţa incidentului cu copilul scalpat nu cred că ăl mic era neapărat vinovat ci, mai degrabă, părinţii ce nu l-au supravegheat.

 2. Asta mi se pare chiar mișto. Dacă leoaica a fost crescută de el normal că îi arată… afecțiune 🙂 Altfel, când mergi la Zoo ca vizitator, mergi să vezi animalele nu să socializezi cu ele.

 3. eu nu inteleg de ce nu monteaza panouri din alea transparente din plastic sau sticla si au terminat balciul.

  • Aici iti dau mare dreptate… nu de sticla ca-i casanta… e un plastic foarte rezistent… nu-i cunosc numele exact…
   Dacar ar monta acele panouri, ar fi mult mult mai bine, asa poti privi animalele mult mai bine.

 4. ba (Editat Kulcsar – la încă o înjurătură iţi banez IP-ul…la următoarea te dau de mâncare leului din film) ,,administratorul ala,, e chiar medicul gradinii zoo, baiat destept si priceput..copilu ala care a avut necazu, a fost cu vaca aia de masa pe care o tragea de tate maimutoiul de amant, iar papagalu de tacsu (primaru de cacat), ii freca ridichea la ocapra prin regat…asa ca nu mai insinuati tampenii….huoooooooooooooooo la oi …..

  • Prietene… totusi uite asa ii invata pe copii ca pot avea incredere in animal… si cand se va inmplat alt incident de genul… el nu are nici o vina, dar cine i-a invatat ?

  • Altu deştept pe lista de Ban…la încă o exprimare ca la uşa cortului de pe IP-ul matale şi ne citeşti din auzitele amicilor tăi.

   • Mai usor, fratilor cu invectivele pe tarlaua lu’ Kulcsar ca ui’ la el ce pudic si simtitor este! Si dictator pe deasupra! 🙂

   • Dictator desigur! Despot nemilos! Cât despre pudic şi simţitor…dacă nu aş şti precis că ne citesc colaboratori cu obraz fin şi bun simţ plus multe domnişoare şi doamne…
    Iar dicator e aşa de fain să fii când intră cocalarii la tine în sufragerie doar ca să te înjure, pfoaiii super bine!

 5. Mie totusi imi place finalul “da tata leoi” :))

 6. Lasand tipul din clip la o parte, consider ca cei de la Zoo au luat destule masuri de siguranta incat numai copiii prosti cu parinti si mai prosti le pot incalca.

  Legat de datul in judecata… in loc sa fim un colectiv de profitori care ne bagam intentionat in gura leului ca sa stoarcem niste bani de la Zoo, nu ar fi mai bine sa mergem sa ne relaxam – platindu-ne biletul, ca cei de acolo sa poata intretine si extinde Gradina? Nu ar fi mai corect si mai uman asa?

 7. maria petrascu says:

  Medicul de la Zoo si/a dat demisia pentru ca avea un salariu de c…t, Tipul e jos palaria, un sufletist cum rar mai gasesti iar leul cu care se joaca a fost crescut de Ionut, acasa, de cand era pui,pentru ca mama acestuia nu voia sa il alapteze. Cand a crescut a fost adus din nou la Zoo.