Cum merge treaba la serviciul Buletine din Primăria Braşov

Tipul ăsta era în faţa mea la coadă şi şi-a pierdut buletinul. Dacă-l ştiţi spuneţi-i că e la mine.

Tocmai vin de la Serviciul Buletine din cadrul Primăriei Braşov. La 8.30 deschid ghişeul la Preluări Acte, drept urmare am ajuns pe la un 8.15 cu multă răbdare şi mărunţiş pentru cafea. Mă duc glonţ la aparatul care dă bonuri de ordine…evident că era defect. Buuuuunnnn, întrucât aş fi fost surprins dacă funcţiona, m-am aşezat imperturbabil lângă maşinărie. Pe măsură ce veneau cetăţenii grăbiţi după bonuri de ordine mârâiam sistematic la fiecare, nu care cumva să mi se bage în faţă. Vine o tanti cu o cheie, repară aparatul ca prin minune, apăs butonul şi iese numărul de ordine: 1022 din 14.04.2010?????? La ora 8.25? Dar când au venit restul de 1021, domle, primăvara trecută? Vine ora 8.30 şi începe o tanti electronizată să strige numere de ordine.

De aici lucurile au mers suspect de bine. La ora 8.55 ieşeam pe poarta Primăriei cu treaba rezolvată (actele depuse). Nu am avut timp să beau nici măcar o cafea, deşi aveam monezi pentru 3-4.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

4 thoughts on “Cum merge treaba la serviciul Buletine din Primăria Braşov

  1. Monezile trebuie pastrate pentru parcare.

  2. Si in cat timp se elibereaza cel mai repede? Vin in tara numai 2 saptamani si am multe de rezolvat cu buletinul:d
    Multumesc.

    • Mie-mi expira in 19 august. Si m-am prezentat cu 2 saptamani mai devreme pentru ca trebuia sa plec din tara in 3 saptamani si le-am specificat asta. Au fost ok. In 7 zile mi l-au facut. Treaba merge snur daca ai dosarul complet.

  3. Mersi mult. Speram sa aiba regim de urgenta ca la pasapoarte pentru ca trebuie sa schimb si pasaport, permis de conducere, sa merg la registrul starii civile, sa-mi iau autorizatia de traducator..toate cu buletinul..sper sa imi ajunga 2 saptamani..

    Mersi inca o data.