Apple Store și în Brașov

Nu știu dacă sunt ultimul care află, dar chiar și așa, acest mic detaliu n-o să mă împiedice să vă spun și vouă vestea care m-a bucurat în seara asta teribil. Avem magazin Apple și în Brașov!!! “Taci dracu’ de neofit!” o să-mi spuneți. Dar nu, eu tot nu mă las. Știu că primul magazin Apple l-am văzut în București la mall-ul ăla de neam prost din Vitan, parcă. Fapt pentru care era să ratez filmul la care îmi luasem bilet. Vă dați seama că tentația era prea mare încît să nu stau gură-cască uitîndu-mă la fiecare gadget Apple în parte, de la Ipod pînă la MacBook-uri.

Magazinul Apple (Authorised Distributor) îl puteți găsi cu ușurință la galeriile Corona din Piața Sfatului. Adică taman buricul tîrgului. Cred că e pentru prima oară cînd intru cu plăcere în acele galerii sortite falimentului altfel, unde papucii lui Mihai Albu nu prea s-au vîndut, buda e prea departe în caz că ești clientul barului de la același etaj, lansările de chiloți ale lui Bote fiind practic singura atracție a acelor galerii.

Aici puteți găsi informații suplimentare despre produsele aflate pe stoc, oferte, etc.

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

18 thoughts on “Apple Store și în Brașov

 1. Radu - Marian says:

  Ionut, nu esti singurul care alfa tarziu! Nici eu n-am stiut de existenta Apple Store in Brasov. Am sa trec sa arunc si eu un ochi pe acolo!

 2. Ovidiu Eftimie says:

  bre, nici eu nu ştiam deci e buna informaţia. Daca o sa am vreodata bani de un mac adica…

 3. dosarelepix says:

  Foarte tare! Sa-l stapaniti si utilizati sanatosi!

 4. eu l-am descoperit pentru că mă tăia pișarea, iar WC-ul public era nesimțit de închis la ora 20.00, vineri seara, într-un oraș turistic european de anvergura Brașovului. Ca să nu îngroș rîndurile celor ce se pișă pe lîngă Biserica Neagră, m-am dus la Corona. 😉

  Tipul de acolo mi-a zis că au deschis de o lună jumate, răstimp în care au vîndut vreo 14 MacBook-uri. Nu-i rău, nu? Au brașovenii bani. De aia au crescut ăștia taxele și impozitele anul ăsta..

 5. Alter Ego Blog says:

  Asta chiar e o veste buna, o sa trec si eu pe acolo sa-mi "tunez" laptopul cu un modem 3G Wi-Fi… daca au…

 6. macuser-ii@bv stiau deja de ceva vreme. s-au si intalnit in nava mama:D http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/19302/P90/

 7. Bogdan Tatulea says:

  Mai mult de sase luni nu rezista.

 8. Păi de ce zici aşa Bogdane?
  P.S. Bun venit prin braşov.

 9. @ Bogdan Tatulea: unul din owneri parea foarte fericit de primele incasari lunare. Sunt in locul potrivit pentru a vinde marfa de calitate la preturi hiperbolizate.

 10. Bogdan,
  mai au puţin şi fac 6 luni. 😀

 11. deja au facút 6 luni :), am trecut si eu pe acolo si am vazut ca au ceva promotii la iPod Nano de 8Gb si ca deja au comenzi pentru IPAD. Eu zic ca le merge bine….

 12. Ar fi pacat sa se inchida ca asa tratament nu am mai vazut nicaieri in tara…fie ca cumperi sau nu esti tratat ca un client bussines numa fiindca iti dai interesul pentru produsele lor

 13. Poate ar trebui sa-si faca putina reclama ca sa moara bibi, cui sa-i treaca prin cap ca tocmai acolo s-au gasit cei de la Mere sa deschida magazin. Hai saluti a tutti si multumesc de pont!

 14. am vbit q baiatul din reprez ji imi dadu-se mailul lui,nu il mai gasesc ,am nevoie mare d mailul lui ,pls,mi-l poate trim kreva pe wishm4st3r@Yahoo.com Va multumesc

 15. strawberry says:

  apple in dreapta, apple in stanga… dar unde a disparut apple store-ul? s-a mutat sau s-a desfiintat complet?

 16. Atunci e sau nu e magazin in brasov ?:P