Bancheri de Braşov. Astăzi: Credit Europe Bank

Aţi avut vre-o dată sau aveţi tangenţe cu Credit Europe Bank din Braşov? Cele mai amabile angajate ale lor sunt la sucursala din Centru Civic. Timp mediu de aşteptare la coadă 40-45 de minute pentru că: “- Nu vezi domle că suntem doar 2 casieriţe? Ce vrei? Ai răbdare!” Mi se pare că îşi respectă clienţii, nu?

Acum vre-o 3 luni erau 3 casieriţe…a 3 a era o doamnă pe la 50-55 de ani cred… Coadă cât China în bancă…la un moment dat intră o altă doamnă care se duce glonţ la tanti de la ghişeu care tanti pleacă de la ghişeu şi împreună cu prietena care venise să o viziteze se aşează pe 2 scaune lângă coada de clienţi. Prietena începe să-i povestească cât de tare o doare cotul. Tanti de la bancă scoate din geantă un tub cu cremă şi începe să o ungă şi maseze pe prietena ei. În tot cest timp vre-o 40 de persoane aşteptau să-şi plătească ratele… Mi se pare bine, vouă nu?

Scris de: Dan Kulcsar
SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

5 thoughts on “Bancheri de Braşov. Astăzi: Credit Europe Bank

  1. Super tare. Deja nu ma mai mira nimic. Ne ducem de rapa:incet si sigur. Halal tara.

  2. Dani TUDOR says:

    Şi aşa de fain mirosea a camfor în toată de banca de la alifia lu' tanti…woaaa, beton!

  3. Tipul din Magnolia este foarte de treaba si operativ, bravo lui.

  4. In schimb baba din piata sfatului e cam sclifosita. Ce sa-i faci suntem romani intre alti romani… Pana la urma si hartza/cearta ne face sa ne simtim bine uneori. Asa ca.. bafta:)

  5. Dani TUDOR says:

    @ Cata: E bine că au şi ceva angajaţi ok. Până una alta oricum nu sunt plătiţi să fie sau nu sclifosiţi, atâta timp cât îşi fac treaba bine.