Cine-i mai tare, Vankay sau Botorog?

Pentru neruşinata iniţiativă de a apărea cu două pancarte în timp ce mai marii PDL inaugurau primii 4 kilometri de drum din actualul mandat, cetăţeanul Vankay Ladislau a fost băgat în maşina poliţiei şi trimis spre arest.

Iniţial, omul trebuia să stea cam 10 zile acolo dar l-a scos avocatul pe recurs. În orice caz, există o plângere pentru ultraj contra bunelor moravuri şi o şansă ca omul să-şi petreacă o parte din timpul liber la răcoare.

În aceste condiţii, Gheorghe Botorog, protestatarul din faţa prefecturii, care, de cinci ani de zile,  stă cu două pancare şi trei ciolane în vârf de băţ în faţa Prefecturii Braşov pare un super meseriaş. Ar trebui să-l înveţe şi pe ăsta micu, Loţi, cum se face un protest mai calumea. Să-l înveţe secretele precum Pai Mei a învăţat-o pe Mireasă lovitura cu cinci degete şi scosul ochiului dintr-o singură mişcare.

Când va ieşi la pensie Botorog ar putea să-şi deschidă o academie de prosteste, precum şcolile antince. Ar trebui invitat la întâlniri ale sindicatelor să ţină conferinţe. Şi, neapărat, de fiecare dată când e un protest în faţa P

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Comments are closed.